Helyi közélet

2014.10.14. 11:28

Önkormányzat 2014 | Nem technikai okai voltak a csúszásnak

Miskolc - Óriási adminisztratív munkáról van szó, amit meg kellett oldani.

Miskolc - Óriási adminisztratív munkáról van szó, amit meg kellett oldani.Megyénkben több településről, vagy éppen szavazókörből is nehezen csordogáltak vasárnap este az eredmények. (Így sok más mellett arról például, hogy Göncön, Szögligeten, vagy éppen Tornyosnémetiben ki lett a polgármester, nem tudtunk beszámolni hétfői Északban.) Az okokról dr. Kovács János megyei főjegyzőt kérdeztük.

– Több olyan bizottság is volt, ahol újraszámolták a szavazatokat, ugyanakkor az is előfordult, hogy a helyi szavazókörök egy-egy jegyzőkönyvének tartalmát nehezen dolgozták fel, nehezen rögzítették azt – mondta a megyei főjegyző, aki hozzátette azt is, hogy volt olyan szavazókör, amelyhez 8, vagy akár 9 település is tartozott, ami ugyancsak kitolta a feldolgozások megkezdését.

Dr. Kovács János kérdésünkre hangsúlyozta, hogy nem technikai okokról volt szó, hanem sokkal inkább egy óriási adminisztratív munkáról, amit meg kellett oldani.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában