Helyi közélet

2014.10.30. 13:56

"Kedves Rendőr bácsik”

Sárospatak, Vámosújfalu - A Vámosújfalui Általános Iskola 6. osztályos tanulói köszönték meg a Sárospataki Rendőrkapitányság munkatársainak a gyors és szakszerű intézkedést, mert biciklitúrájuk során ellopott kerékpárjaikat még aznap visszakapták.

Sárospatak, Vámosújfalu - A Vámosújfalui Általános Iskola 6. osztályos tanulói köszönték meg a Sárospataki Rendőrkapitányság munkatársainak a gyors és szakszerű intézkedést, mert biciklitúrájuk során ellopott kerékpárjaikat még aznap visszakapták.A Sárospataki Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 14 éves és egy 17 éves bodrogolaszi fiatallal szemben. Az eljárás alá vont fiúk 2014. október 11-én 13 óra 36 perckor egy Sárazsadányban kerékpártúrázó gyermekcsoport két kerékpárját tulajdonították el, amit a rendőrök néhány órán belül megtaláltak és visszaszolgáltattak jogos tulajdonosaiknak.

A Vámosújfalui Általános Iskola 6. osztályos tanuló saját rajzukkal és levelükkel fejezték ki köszönetüket, amiért két ellopott kerékpárjukat gyorsan visszakapták.

„Ezúton szeretnénk hálásan megköszönni a lelkiismeretes, odaadó munkájukat, amit a biciklik előkerülése érdekében tettek. Külön köszönet Kendi Krisztián rendőr bácsi segítőkészségéért, kitartó, alapos munkájáért.”

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában