Helyi közélet

2014.10.13. 15:37

Családi kísérlet Mezőcsáton

Mezőcsát, Tiszaújváros - A rendőrök egy nőt és két gyermekét érték tetten Mezőcsáton, akik egy ház udvaráról akartak szőlőt lopni.

Mezőcsát, Tiszaújváros - A rendőrök egy nőt és két gyermekét érték tetten Mezőcsáton, akik egy ház udvaráról akartak szőlőt lopni.

Lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság R. Gizella 42 éves és gyermekei, Sz. Róbert 19 éves, illetve Sz. V. 16 éves mezőcsáti lakosok ellen.

A nyomozás adatai szerint 2014. október 8-án 14 óra 55 perckor a fiatalabbik gyermek Mezőcsát egyik családi házának kerítésén átmászott, azért, hogy az udvaron lévő szőlőlugasról szőlőt szedjen le és azt eltulajdonítsa az utcán figyelési feladatot ellátó édesanyjával és testvérével együtt.

A lopást nem sikerült véghezvinni, mivel a kerítésen történő átmászást követően, arra járőröző rendőrök jelentek meg, akik a helyszínen elfogták a három elkövetőt.

A terhelteket a járőrök a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. Az anyának a megindított büntetőeljárásban lopási kísérlet mellett kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is felelnie kell majd.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában