Helyi közélet

2014.09.11. 14:08

Lezárt ügyek: Autófeltörő Sajószentpéteren

Sajószentpéter - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki Sajószentpéteren feltört egy autót. A rendőrség két órán belül azonosította és elfogta a tolvajt.

Sajószentpéter - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki Sajószentpéteren feltört egy autót. A rendőrség két órán belül azonosította és elfogta a tolvajt.Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Sajószentpéteri Rendőrőrse R. Zsolt 42 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Sajószentpéteren, a Kutyás dűlőben 2014. június 4-én 10 óra 30 perc előtt egy személygépkocsi ablaküvegét betörte, majd az autóból fúrógépet, vésőgépet, táskát és egy lottószelvényt jogtalanul eltulajdonított.

A rendőrök a lakossági bejelentést követő két órán belül azonosították, elfogták és a rendőrőrsre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 42 éves sajószentpéteri férfit.

Az ügyben indított nyomozást a Sajószentpéteri Rendőrőrs a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában