Helyi közélet

2014.09.06. 11:19

Interjú: Audiobitch dj s

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) péntek esti vendégei Tomy Montana, Johnnie Pappa, és Jack Derek voltak, vagyis az Audiobitch records lemezlovasai, akik sok fontos információt megosztottak a miskolci hallgatók számára.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) péntek esti vendégei Tomy Montana, Johnnie Pappa, és Jack Derek voltak, vagyis az Audiobitch records lemezlovasai, akik sok fontos információt megosztottak a miskolci hallgatók számára.

Szabi: Hogyan telt a nyár?

Audiobitch dj s: Sok sok szabadtéri buliban vettünk részt, ahogyan ilyenkor ez lenni szokott. Múlt héten Gergelyiugornyán volt egy nyárzáró bulink, ami szintén remekre sikeredett a hangulatos Tisza partján. Szeptember 6-án pedig Hatvanban a Sixtyfest-en köszönünk el végleg a nyári hónapoktól. Komoly és neves fellépők jöttek össze az estére, így egy kellemes zenei élményre számíthat az aki ellátogat a helyszínre. Reméljük az időjárás is kegyes lesz hozzánk.

Szabi: Kiadó fronton mi a helyzet?

Audiobitch dj s: Saját kiadónk az Audiobitch records halad a maga útján és mondhatni nagyon termékeny hetek hónapok vannak mögöttünk. Sok a fiatal tehetséges lemezlovas, akiket felkaroltunk és segítjük munkájukat, valamint teret adunk nekik, hogy a szerzeményeiket széles körben is megismertessék. Jack Derek, Filed vagy Mark Grandel neve mára már ismerősen csenghet a stílus kedvelői körében. Hamarosan pedig egy hajdúböszörményi fiatal producert is szeretnénk bemutatni...

Persze Tomy Montana megjelenés is várható idén, hiszen a "Lover s Dreams" nóta szeptember 26-án hivatalosan napvilágot lát. De lesz itt még Jack Derek & Johnnie Pappa közös is, valamint készült két új remix Pappa "To The Club" c. dalához, szintén Jack Derek és Johnes jóvoltából. A 1st Place - La Trumpeta (Tomy Montana & Johnnie Pappa Remix) pedig már csak hab a tortán.:) Várunk mindenkit a kiadó saját facebook oldalán,ahol napi szinten elérhető minden információ és friss megjelenés.

Szabi: Chris Lawyer & Thomy aka. Tomy Montana - We Gonna Feel It 2014 ?

Audiobitch dj s: Elkészült a klipp ami már elérhető mindenki számára és hamarosan egy werk film is látható lesz a forgatásról, ami szerintünk sok mosolyt fog a néző arcára csalni..:) Amúgy pedig a nóta már a Mahasz Dance charton az előkelő harmadik helyet foglalja el, aminek nagyon örülünk!

Szabi: Tervek?

Audiobitch dj s: Előre sosem tervezünk.Dolgozunk keményen aminek meg kell, hogy legyen a gyümölcse,és az idő eddig minket igazol.Ezen leszünk a jövőben is.

Szabi: Köszönöm Srácok!

Audiobitch dj s: Köszönjük Szabi!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában