Helyi közélet

2014.09.10. 17:24

Főzős és egészségfejlesztős Vasvár Sokadalom

Ózd - Színes programokkal, gasztronómiai különlegességekkel és mozgásórákkal készülnek Ózd belvárosában.

Ózd - Színes programokkal, gasztronómiai különlegességekkel és mozgásórákkal készülnek Ózd belvárosában.Pálinkás köszöntővel kezdődik szombaton reggel a negyedik Vasvár Sokadalom, amelyet – a hagyományokhoz híven – ezúttal is Ózd belvárosában rendeznek meg. Ebben az esztendőben a gasztronómia és az egészséges életmód remekül megfér egymás mellett a programban. A nap folyamán ugyanis az Almási Balogh Pál Kórházban zajló egészségfejlesztési pályázatnak köszönhetően Katus Attila, hatszoros aerobik, valamint Miló Viktória korábbi ökölvívó világbajnok mozgatja meg a látogatókat. A helyi általános iskolások ismét támfalat festenek majd, de egy közlekedésbiztonsági és egy karate bemutató is színesíti a délelőtti órákat.

Sztárvendégek

A IV. Vasvár Sokadalom szabadtéri színpadán fellép majd Lebanc Győző és Tóth Éva, akik operett dalokat énekelnek, majd 15 órától az első sztárvendég, Kállay Saunders András szórakoztatja a helyieket. A tombolasorsolás után, este nyolc órától pedig az Apostol Együttes ad másfél órás, élő koncertet. Emellett a korábban megszokottakhoz hasonlóan helyi amatőr és művészeti csoportok is megmutatják magukat. Fellép többek között az Ózdi Gyöngyvirág Néptánc Egyesület, a Barkóczi testvérek, az Erica C. Dance School, az Ózdi Néptánc Egyesület és az ÓMI Zenés Színháza is.

A helyszínre kitelepült Egészségfejlesztési Irodában Faragó Tamás mentőtiszt, dr. Péter Mária pszichológus, és Katus Attila, aerobik világbajnok is előadást tart majd, emellett pedig az ózdiaknak lehetőségük nyílik az egészségi állapotuk ingyenes felmérésére is.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában