Helyi közélet

2014.06.24. 14:17

Ökoparki ünnep Borsodnádasdon

Borsodnádasd - Borsodnádasd Város Önkormányzata,a Mátéhegyi Ökopark -és Sportcentrum Közhasznú Egyesület,a Magyar Íjász Szövetség és a Magyar Kerékpársportok Szövetsége, Terepkerékpár-és Terepíjász pályaavató ünnepséget rendezett-sajtótájékoztatóval egybekötve - 2014. június 19-én csütörtökön.

Borsodnádasd - Borsodnádasd Város Önkormányzata,a Mátéhegyi Ökopark -és Sportcentrum Közhasznú Egyesület,a Magyar Íjász Szövetség és a Magyar Kerékpársportok Szövetsége, Terepkerékpár-és Terepíjász pályaavató ünnepséget rendezett-sajtótájékoztatóval egybekötve - 2014. június 19-én csütörtökön.A megjelenteket Mihály Tamás az Ökopark és Sportcentrum KHE elnöke köszöntötte, majd Kormos Krisztián Borsodnádasd város polgármestere tartott tájékoztatót. Többek között arról is szólt, hogy száz éves sportegyesülete is van a városnak.Öröm,hogy az elkészült Sportcentrumban országos versenyeket is tudnak majd tartani. Végül köszönetet mondott mindazoknak akik részesei voltak ennek a munkának.

A továbbiakban beszédet mondott még Katona Kálmán, a Magyar Kerékpársportok Szövetségének elnöke és Vánky Sebastian a Magyar Íjász Szövetség elnöke. Ezt követően látványos, izgalmas terepbemutatónak lehettünk részesei.

- Kerékgyártó Mihály -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában