Helyi közélet

2014.06.07. 13:10

Készenléti Rendőrség: Elfogott, előállított garázdák Farkaslyukon

Ózd - A járőrök utcai verekedőkkel szemben intézkedtek Farkaslyukon.

Ózd - A járőrök utcai verekedőkkel szemben intézkedtek Farkaslyukon.Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. június 6-án az Ózdi Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

Az egyenruhások a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának utasítására 17 óra 35 perckor egy farkaslyuki ház elé mentek ki intézkedni, mert onnan utcai verekedésről érkezett bejelentés.

A kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő H. Albert 23 éves és H. József 42 éves helyi lakosokat a kiérkező járőrök az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársaival együttműködve a helyszín közelében elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, ahol garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult velük szemben büntetőeljárás.

-Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában