Helyi közélet

2014.05.09. 07:26

Tízmillió forintért megvett rész

Miskolc - A Diósgyőri Sportlétesítményeket Működtető Nonprofit Kft.-nek eddig – a Magyar Állam képviseletében – az MNV Zrt 68.71%-ban, Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata 25,75 %-ban, míg a Cash&Limes Zrt. 5,54 százalékban volt tulajdonosa.

Miskolc - A Diósgyőri Sportlétesítményeket Működtető Nonprofit Kft.-nek eddig – a Magyar Állam képviseletében – az MNV Zrt 68.71%-ban, Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata 25,75 %-ban, míg a Cash&Limes Zrt. 5,54 százalékban volt tulajdonosa.A csütörtöki közgyűlésen döntés született arról, hogy az Önkormányzat, mint a DSM Nonprofit Kft. tagja szerezze meg utóbbi részesedését, méghozzá 10 millió forintért. Minderre azért volt szükség, mert a társasági szerződés értelmében meghatározott ügyekben csak a tagok százszázalékos szavazatával hozható döntés és így egyrészt jobban biztosítható a hatékonyság, másrészt ez az üzletrész szerzés segíti a kormány által korábban bejelentett stadionrekonstrukció gördülékenyebb lebonyolítását.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában