Helyi közélet

2014.05.08. 12:11

Szidta a rendőröket, börtönbe kerül

Szerencs - Másfél év letöltendő börtönre ítélt a bíróság egy 41 éves taktaharkányi férfit, akit négy rendbeli becsületsértés miatt állított bíróság elég gyorsított eljárásban a Szerencsi Járási Ügyészség a közelmúltban, tájékoztatta az Észak-Magyarországot dr. Martossy György, a megyei főügyészség szóvivője.

Szerencs - Másfél év letöltendő börtönre ítélt a bíróság egy 41 éves taktaharkányi férfit, akit négy rendbeli becsületsértés miatt állított bíróság elég gyorsított eljárásban a Szerencsi Járási Ügyészség a közelmúltban, tájékoztatta az Észak-Magyarországot dr. Martossy György, a megyei főügyészség szóvivője.A rendőrök április 14-én délután bejelentés alapján mentek intézkedni az egyik taktaharkányi kocsma elé. A vádlottat igazoltatták, aki ennek során durván, becsületsértően szidalmazta az intézkedő járőr tagjait, őket munkavégzésükkel kapcsolatban sértegette, velük szemben trágár kifejezéseket használt. Előállítását követően továbbra is szapulta az egyenruhásokat, és egyre agresszívebben viselkedett, ezért megbilincselték.

A gyorsított eljárásban a Szerencsi Járásbíróság a korábban rablás és lopás miatt eddig 11 alkalommal büntetett, többszörös visszaeső férfit 1 év 6 hó börtönre és 1 év közügyektől eltiltásra ítélte. Legutóbbi, hat év fegyház büntetéséből tavaly év végén szabadult. Az ítélet nem jogerős, a - jelenleg szabadlábon védekező - vádlott és védője enyhítésért fellebbezett.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában