Helyi közélet

2014.05.29. 15:26

MSZP: patkányok, kullancsok az Avason

Miskolc - „Mára már közegészségügyi szempontból is veszélyessé vált az Avas több területe: a Középszer 86-88 mögötti közterület például hajléktalanok tanyájává vált, megjelentek a patkányok, a fű derékig ér ez utóbbi a kullancsoknak is kedvez” – mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján Földesi Norbert, az MSZP miskolci frakcióvezetője.

Miskolc - „Mára már közegészségügyi szempontból is veszélyessé vált az Avas több területe: a Középszer 86-88 mögötti közterület például hajléktalanok tanyájává vált, megjelentek a patkányok, a fű derékig ér ez utóbbi a kullancsoknak is kedvez” – mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján Földesi Norbert, az MSZP miskolci frakcióvezetője.Erről azonban a fideszes városvezetés nem hajlandó tudomást venni, az önkormányzati képviselőnek pedig nincs arra lehetősége, hogy ezt a problémát egyedül megoldja – tette hozzá. „Amerre csak nézünk, kosz és szemét, a hajléktalanok, kukázók itt szórják szét még a számukra is értéktelen kacatokat, itt végzik el a dolgukat. Nem csoda, hogy a patkányok is megjelentek a környéken” – folytatta. Földesi elmondta azt is: többször jelezte már a problémát a városvezetésnek, ám mindez idáig semmi sem történt. Felháborodva mutatta azt is, hogy a fű derékig ér, mert – mondta – ott az idén még nem kaszáltak.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában