Helyi közélet

2014.05.05. 14:46

MSZP: a jövőről nem kellene lemaradni!

Miskolc - „Egyetlen új, EU-s pénzből finanszírozott nagyberuházás sem indult Miskolcon az elmúlt 4 évben, a fideszes városvezetés azokat igyekezett befejezni, amelyeket még az előző, szocialista városvezetés indított” – mondta hétfői sajtótájékoztatóján Földesi Norbert, az MSZP miskolci frakciójának vezetője.

Miskolc - „Egyetlen új, EU-s pénzből finanszírozott nagyberuházás sem indult Miskolcon az elmúlt 4 évben, a fideszes városvezetés azokat igyekezett befejezni, amelyeket még az előző, szocialista városvezetés indított” – mondta hétfői sajtótájékoztatóján Földesi Norbert, az MSZP miskolci frakciójának vezetője.Szerinte az elmúlt években a környező nagyvárosok is jobban fejlődtek, mint Miskolc. „Nem csoda, hiszen Miskolcon – a 2010 előtti időkkel ellentétben – nincs szakértői gárda, amely ezeket az ügyeket intézné. Azt sem lehet például tudni, miként működik, egyáltalán létezik-e a városházán pályázatfigyelő rendszer. Ha már az elmúlt négy évben a város lemaradt az uniós forrásokról, legalább a most indult új költségvetési ciklusban próbáljon meg fejlesztési pénzeket szerezni. Ehhez az eddigi teljesítmény értékelése, az értékelhetetlen rendszer átalakítása, s új, támogatható tervek kellenek. Ezeket várjuk a városvezetéstől" – jelentette ki Földesi Norbert.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában