Helyi közélet

2014.05.28. 14:25

Készenléti Rendőrség: fenyegetett, vert, ajtót tört Taktaharkányban

Taktaharkány - A rendőrök elfogtak egy férfit, aki Taktaharkányban rátörte volt élettársára házának bejárati ajtóját, bántalmazta, majd megöléssel is megfenyegette.

Taktaharkány - A rendőrök elfogtak egy férfit, aki Taktaharkányban rátörte volt élettársára házának bejárati ajtóját, bántalmazta, majd megöléssel is megfenyegette.Magánlaksértés és zaklatás bűntett, illetve testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság a 34 éves B. Róbert szikszói lakossal szemben, aki 2014. május 28-án 23 órakor Taktaharkányban volt élettársa házának bejárati ajtóját berúgta, a sértettet lakásában megöléssel fenyegette és bántalmazta, amelynek következtében a nő könnyű sérüléseket szenvedett.

A sértett személyes segélykérésére a Készenléti Rendőrség bevetési egységének településen szolgálatot teljesítő munkatársai azonnal a helyszínre mentek, de az elkövető ekkor már elmenekült.

A rendőrök a későbbiekben visszatérően ellenőrizték a sértett lakásának környékét, ami eredménnyel járt, hiszen éjfél után nem sokkal a ház egyik melléképületében elbújva meg is találták B. Róbertet, akit elfogtak és a Szerencsi Rendőrkapitányságra előállították.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában