Helyi közélet

2014.05.05. 19:38

Görbült a Pontykalózok botja

Hangony - Nagy sikerrel zajlott le a Hangonyi-tónál a Pontykalózok elnevezésű Feeder Kupa. Az eseményre az ország minden tájáról közel negyven versenyző érkezett, és az esős időjárás ellenére gyakran görbültek a botok.

Hangony - Nagy sikerrel zajlott le a Hangonyi-tónál a Pontykalózok elnevezésű Feeder Kupa. Az eseményre az ország minden tájáról közel negyven versenyző érkezett, és az esős időjárás ellenére gyakran görbültek a botok.A legeredményesebben ezen a napon Angyal István (Eger) szerepelt, aki valamivel több mint 25 kiló halat fogott. A második helyen Makó Ferenc (Debrecen) zárt majd húsz kilóval, míg a dobogó harmadik fokára az eredményhirdetéskor Csampa Györgyöt (Mátraszele) szólították, aki nagyjából 16.5 kg halat "termelt" a verseny ideje alatt. Répás Péter, a Feeder Kupa szervezője kiemelte: az első alkalom ellenére sokan ellátogattak hozzájuk Hangonyra, ez volt az esemény legfontosabb célja. Akadtak olyan pecások, akik először jártak a kis településen, ám egész biztos, hogy a későbbiekben még vissza fognak térni. Baráti kapcsolatok alakultak ki a versenyen, amire a későbbieknek is lehet majd építeni.

ÉM-ME

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában