Helyi közélet

2014.05.25. 10:57

Arlói tiltott fürdőzés

Arló, Ózd - Az Ózdi Rendőrkapitányság területén egy nap alatt 10 fővel szemben tettek a járőrök feljelentést, mert nem a kijelölt helyen fürdőztek.

Arló, Ózd - Az Ózdi Rendőrkapitányság területén egy nap alatt 10 fővel szemben tettek a járőrök feljelentést, mert nem a kijelölt helyen fürdőztek.Az Ózdi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2014. május 22-én a kora délutáni órákban az Arlói-tó környékén járőröztek, amikor fiatalok olyan csoportjára lettek figyelmesek, akik nem a tó kijelölt részén fürdőztek.

A „megázott” fiatalból álló társaság valamennyi tagjával szemben szabálysértési feljelentéssel éltek az intézkedő rendőrök.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a valamennyi fürdőző figyelmét, hogy a szabad vizek környékén mindenki csak az arra kijelölt helyen strandoljon a balesetek elkerülése érdekében, hiszen mindenkit hazavárnak.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában