Helyi közélet

2014.04.18. 09:06

Mindketten hisznek a közös munkában

Miskolc -  Csöbör Katalin (FIDESZ-KDNP, 01. választókerület) és dr. Varga László (MSZP-EGYÜTT-DK-PM-MLP, 02. választókerület), Miskolc megválasztott országgyűlési képviselői a Miskolci Polgármesteri Hivatal Dísztermében csütörtökön átvették megbízólevelüket a választási bizottságtól. Az ünnepélyes ceremóniák után kérdeztük a politikusokat.

Miskolc -  Csöbör Katalin (FIDESZ-KDNP, 01. választókerület) és dr. Varga László (MSZP-EGYÜTT-DK-PM-MLP, 02. választókerület), Miskolc megválasztott országgyűlési képviselői a Miskolci Polgármesteri Hivatal Dísztermében csütörtökön átvették megbízólevelüket a választási bizottságtól. Az ünnepélyes ceremóniák után kérdeztük a politikusokat.– Rengeteg tervem van a következő négy évre, ráadásul az elmúlt években sok programba kezdtünk bele – mondta az Észak-Magyarországnak Csöbör Katalin. – Szeretném a megkezdett utat tovább folytatni, hiszen a mi kampányunk egy eredmény kampány volt. Köszönöm a választópolgárok bizalmát, és azt, hogy hittek bennem és támogatják munkámat. Ez számomra azért is nagy dolog, mert fideszes képviselő egymás után kétszer ebben a körzetben nem nyert, de most egyéniben nekünk ismét sikerült. Jól választottak, számíthatnak rám: be fogom bizonyítani, hogy igazuk volt. Hogy mi lesz az első munkám? Az MVSC sportpálya felújítása, míg ezzel párhuzamosan az Avason egy rekortán pálya építése is kezdődik. Az Avason emellett számos más projekt is lesz, de nagyon fontosak a környező települések is.

Kérdésünkre, hogy képviselőtársával, dr. Varga Lászlóval miként fog együtt dolgozni, Csöbör Katalin elmondta: mindkettőjüknek fontos Miskolc, így az együtt munkálkodás ez ügyben nem lesz kérdéses.

Dr. Varga László arról beszélt: szoros volt a végeredmény, azonban szeretné azoknak a bizalmát is megszolgálni, akik nem rá szavaztak.

– Érdekes helyzet, hogy ellenzéki képviselőként egyéni választókerületet képviselhetek – fogalmazott. – Annál megtisztelőbb a politikában nem ért, hogy a szülővárosomat szolgálhatom! Nagy társadalmi kérdésekről mást gondolok, mint a kormánypártiak, azonban abban eltökélt vagyok, hogy a városnak, a térségnek fejlődnie kell. Ezért fogok küzdeni!

Az ellenzéki képviselő nem hiszi, hogy nehéz helyzetben van, ha a közös munkáról van szó Csöbör Katalinnal, mert elmondása szerint a „nagy ügyekben" számíthatnak rá, de ő is számít képviselőtársára.

– Hiszek a konstruktív munkában. Rajtam nem fog múlni semmi! – mondta.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában