Helyi közélet

2014.04.10. 19:10

EP-választás | Együtt-PM: megmutatni hazánk európai arcát

Miskolc - Az Együtt-PM Szövetség megkezdte kampányát, elindította aláírásgyűjtését az európai parlamenti választásokra - ezt jelentette be csütörtökön Miskolcon Bajnai Gordon, a szövetség vezetője.

Miskolc - Az Együtt-PM Szövetség megkezdte kampányát, elindította aláírásgyűjtését az európai parlamenti választásokra - ezt jelentette be csütörtökön Miskolcon Bajnai Gordon, a szövetség vezetője."Mondjuk ki, a vasárnapi választáson jelentős vereséget szenvedett a kormányváltók szövetsége. Ilyenkor két dolgunk marad: levonni a következtetéseket, mi ezt már elkezdtük. A másik: ezzel párhuzamosan felkészülni az európai parlamenti választásra. Az EP-választás kiemelt jelentőségű a számukra, mert lehetőséget ad arra, hogy a múlt vasárnapi országgyűlési választás után rövid időn belül szépíteni tudjunk. Nagyon közel van egymáshoz a két esemény, ezzel együtt ez lehetőség is, hogy megmutassuk Magyarországnak van európai arca, és gyarapodó, békés, európai ország vagyunk" - fogalmazott.

Hangsúlyozta: az Együtt-PM a kampány során be akarja mutatni, hogy miért elhibázott alapjaiban az Orbán-kormány európai uniós politikája és külpolitikai orientációja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában