Helyi közélet

2014.03.17. 17:03

KMB: Visszaadta az ellopott kerékpárt - Videó

Köröm, Tiszaújváros - A helyi körzeti megbízott a nyomozás eredményeként visszaadta egy körömi idős asszony ellopott kerékpártját. A tolvaj ellen büntetőeljárás indult.

Köröm, Tiszaújváros - A helyi körzeti megbízott a nyomozás eredményeként visszaadta egy körömi idős asszony ellopott kerékpártját. A tolvaj ellen büntetőeljárás indult.Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást 2013. november 29-én a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint egy körömi ingatlan melléképületéből eltulajdonítottak egy kerékpárt.

A helyi körzeti megbízott a nyomozás eredményeként beazonosította az ellopott kerékpárt, aminek a bűncselekmény elkövetése óta már több tulajdonosa is volt. A kerékpár úgymond kereskedelmi nyomvonalán a rendőr azonosította és elfogta a 20 éves alsószolcai B. Istvánt is, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével.

A rendőrségre előállított férfi 2014. március 13-ai gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. A nyomozás eredményeként a rendőrség felderítette, hogy a kerékpár lopás előtt a gyanúsított társával ugyanazon portáról fémhulladékokat is eltulajdonított. Így a körömi 24 éves Cs. Kristóf ellen is bűntető eljárás indult lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás eredményeként a helyi körzeti megbízott visszaadta eredeti tulajdonosának a korábban eltulajdonított biciklit.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában