Helyi közélet

2014.03.25. 12:30

KMB: Két órán belül visszakerült az ellopott kerékpár

Szuhakálló - Az eltulajdonított nagy értékű biciklit a helyi körzeti megbízott még a bűncselekmény elkövetésnek napján visszaadta szuhakállói tulajdonosának.

Szuhakálló - Az eltulajdonított nagy értékű biciklit a helyi körzeti megbízott még a bűncselekmény elkövetésnek napján visszaadta szuhakállói tulajdonosának.Lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Sajókazai Rendőrőrse ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint 2014. március 21-én 19 óra után egy szuhakállói ingatlan melléképületéből az elkövető eltulajdonított egy nagy értékű kerékpárt.A nyomozás eredményeként a helyi körzeti megbízott járőrtársával a bejelentéstől számított két órán belül azonosította, elfogta és a rendőrségre előállította a bűncselekmény elkövetésével magalapozottan gyanúsítható izsófalvai 20 éves B. Gergőt.

Tóth Szabolcs Ferenc r. törzsőrmester megbízott körzeti megbízott és munkatársa Varga Tibor r. törzsőrmester még a bűncselekmény elkövetésének napján visszaadta jogos tulajdonosának a kétkerekűt.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában