Helyi közélet

2014.02.09. 10:02

Tokaji zenekar nyerte meg a versenyt

Miskolc - Egy fiatal tokaji csapat végzett az első helyen a XIXO Borsodi Amatőr Zenekarok Versenyén.

Miskolc - Egy fiatal tokaji csapat végzett az első helyen a XIXO Borsodi Amatőr Zenekarok Versenyén.A zsűri 6 zenekar közül szinte egybehangzóan a Critical Mass nevű zenekart nevezte meg győztesként a szombati döntőn.

A február 8-i döntőn 5 zsűri által kiválasztott, és 1 közönségszavazatos zenekar mérte össze a tudását a Helynekemben.

A zsűri pontszámai alapján a végeredmény az alábbi lett:

  • helyezett Critical Mass
  • helyezett Kalef
  • helyezett Sunrise
  • helyezett Sky Fanatic
  • helyezett Loading 36
  • helyezett PTB-Paperland
  • A csapatok XIXO Ice teákon kívül hangszervásárlási utalványokat, és megyei rendezvényeken való fellépési lehetőségeket kaptak. A fellépésekről természetesen a későbbiekben beszámolunk majd.

    Az Elwood Rendezvénytechnika felajánlása, hogy a Kalef zenekar egy miskolci klubkoncertjének hang és fénytechnikáját biztosítja.

    Az első 10 zenekar bemutatkozási lehetőséget kapott az Abaúj TV-ben, valamint a Szinva Rádióban, és három zenekar stúdiófelvételt készíthet a Budapest TV-ben.

    Minden zenekar klipkészítési kedvezményt kap a MZ Film Produkció felajánlásából és 20%-os vásárlási kedvezményt kap a Hangszer Miskolc felajánlásából.

    A támogatást köszönjük a XIXO Ice teákat gyártó Hell Energy Magyarország Kft.-nek, a Helynekemnek, a Hangszer Miskolcnak, az Elwood Rendezvénytechnikának, a Music Sajónak, a Szinva Rádiónak és a fellépési lehetőségeket felajánló rendezvényszervezőknek!

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában