Helyi közélet

2014.02.26. 12:46

KMB: Lát a „pályán”

Gadna - Beszélték a településen, hogy Gadnán feltörtek egy autót, és abból egy napszemüveget is elvittek. A helyi körzeti megbízotthoz is eljutott a hír, aki előző este egy helyi férfin látott egy márkás napszemüveget. A kép összeállt, a tolvajt elfogták.

Gadna - Beszélték a településen, hogy Gadnán feltörtek egy autót, és abból egy napszemüveget is elvittek. A helyi körzeti megbízotthoz is eljutott a hír, aki előző este egy helyi férfin látott egy márkás napszemüveget. A kép összeállt, a tolvajt elfogták.A gadnai körzeti megbízott szabadnapján 2014. február 25-én 8 óra után nem sokkal szerzett tudomást arról, hogy helyben feltörtek egy autót, amiből zsebkést, egy úgynevezett multifunkciós szerszámot, készpénzt és egy márkás napszemüveget tulajdonított el az akkor még ismeretlen elkövető.

A rendőr, miközben értesítette kollégáit, azonnal megkezdte az ügyben szükséges intézkedéseket, mivel előző este egy helyi férfi fején egy márkás napszemüveget látott, ami akkor még csak szokatlan volt, de nem gyanús.

A bűncselekmény sértetti bejelentésétől számított két órán belül a rendőrök azonosították, elfogták és az Encsi Rendőrkapitányságra előállították a helyi 25 éves B. Gábort, aki gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett.

Az Encsi Rendőrkapitányság az ügyben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában