Helyi közélet

2014.02.08. 18:14

Készenlétben: visszavitték az intézeti szökötteket

Szerencs, Taktaharkány, Tiszalúc - A Készenléti Rendőrség járőrei intézeti szökött fiatalokkal szemben intézkedtek Tiszalúcon.

Szerencs, Taktaharkány, Tiszalúc - A Készenléti Rendőrség járőrei intézeti szökött fiatalokkal szemben intézkedtek Tiszalúcon.Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. február 7-én a Szerencsi Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

Az egyenruhások 10 óra 40 perckor a Taktaharkányi Rendőrőrs információi alapján megjelentek egy tiszalúci ingatlannál, mivel adatok merültek fel, hogy ott gyermekvédelmi intézményből szökött fiatalok tartózkodnak, akiknek korábban eltűnés miatti körözését rendelték el. A lakcímellenőrzés során az egyenruhások intézkedés alá vonták az intézeti felügyelet alól magát önkényesen kivonó, 15 és 16 éves testvérpárt.

A rendőrök a két intézeti szökött fiatalt további intézkedés céljából előállították a területileg illetékes Szerencsi Rendőrkapitányságra, majd a szükséges adategyeztetéseket követően visszavitték őket az elhelyezésükre kijelölt befogadó otthonba.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában