Helyi közélet

2014.02.28. 09:50

Ismét nemes célt szolgált a bál

Putnok - A Putnok Városért Egyesület tizenhetedik alkalommal rendezett városi bált.

Putnok - A Putnok Városért Egyesület tizenhetedik alkalommal rendezett városi bált.Az esemény helyszíne a Péczeli József Általános iskola aulája volt, ahol mintegy 350 vendég szórakozásáról gondoskodtak a rendezők. A bál iránt a fiatalok köréből is nagy volt az érdeklődés. A bál sztárvendége Nótár Mary volt, aki repertoárjában elsősorban mulatós zenei számokkal fokozta a táncolni vágyók jó hangulatát. Természetesen ebben az évben sem maradhatott el a bál szépe választás sem: nehéz dolga volt a zsűrinek kiválasztania a legszebbet és a két udvarhölgyet. A bál szépének Nagy Klaudiát választották, az első udvarhölgy Bóna Zsófia lett, a második udvarhölgynek járó szalagot és virágcsokrot Ruszkai Eszter nyerte el.

A tombolatárgyakat a vállalkozók és az önkormányzat mellett magánszemélyek is adományoztak, ezzel is növelve a báli bevételt.

Tamás Barnabás Putnok polgármestere elmondta: jó látni, hogy megint összefogtak a putnokiak. Dr. Laczkovich Katalintól, az egyesület elnökétől megtudtuk, hogy a bevételt az egyesület mindenkor Putnok szépítésére, fejlesztésére fordítja. Ez alkalomból a közeljövőben egy új Petőfi Sándor szobrot fognak avatni, melynek jelentős anyagi részét a báli bevételből fedezik.

ÉM-TI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában