Helyi közélet

2014.01.13. 18:58

Tar fejek bajban

Miskolc - Egyesek szerint a kopaszodás az élet rendje, sőt, maguktól vágatják tarra a fejüket, mások számára tragédia.

Miskolc - Egyesek szerint a kopaszodás az élet rendje, sőt, maguktól vágatják tarra a fejüket, mások számára tragédia.Jesszusom, ha ez így megy, hamarosan megkopaszodom! – hangzik el időnként nem csak a férfiak, de a nők szájából is. Mit tehetnék a fokozott hajhullás ellen? A kérdés különösen fontossá válik akkor, ha az érintett egy megjelenésére odafigyelő, hajkoronájára különösen érzékeny férfi, pláne ha nő!

Köztudott: egy férfi tar fejjel is arathat nagy sikert a hölgyek körében. Említhetnénk a legendás, Kojak nyomozó karakterével eggyé vált görög- amerikai színészt, Telly Savalast, akinek híressé vált mondata: „Mindannyian kopasznak születünk, bébi”.

Sőt, ott van a szép színésznő, Demi Moore, aki a G.I. Jane-ben nyújtott alakítása miatt kopasztotta meg magát (egy katonát játszott). Sokak szerint Demi így is roppant szexi volt, egy internetes szavazáson férfiak ezrei voksoltak arra, hogy ne növessze meg újra a haját. Mindez persze nem vigasz azok számára, akik szerint a férfiassághoz, a maszkulin sármhoz és az ifjúsághoz igenis szorosan kapcsolódik a sűrű hajkorona, ami viszont számukra nem adatott meg.

A témáról bővebben: a keddi Észak-Magyarországban és az eszak.hu-n

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában