Helyi közélet

2014.01.20. 10:44

Szombaton búcsúzunk Bencétől

"Ezúton tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat és minden gyászoló sportbarátot, hogy Rakaczki Bence temetésére 2014. január 25-én, szombaton 11 órától Miskolcon, a szirmai temetőben kerül sor."

"Ezúton tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat és minden gyászoló sportbarátot, hogy Rakaczki Bence temetésére 2014. január 25-én, szombaton 11 órától Miskolcon, a szirmai temetőben kerül sor."2014. január 24-én 18 órakor gyászmisével búcsúzunk Tőle a Miskolc-Szirmai Görög Katolikus templomban (3521 Miskolc-Szirma, Miskolci út. 107).

Utolsó útjára 2014. január 25-én 11 órakor kísérjük a miskolc-szirmai temetőben (3521 Miskolc-Szirma, Bogáncs utca).

Köszönjük a szurkolók segítőkészségét, együttérzését, amivel Bencét betegsége alatt támogatták!

Köszönjük a DVTK edzőinek, csapattársainak, hogy rendszeresen meglátogatták Őt, telefonon érdeklődtek állapota felől, ezzel segítették küzdelmének megvívásában.

Köszönjük a DVTK-nak és az egész sporttársadalomnak, hogy példátlan módon összefogtak Bence gyógyulásáért.

Köszönjük a barátoknak, ismerősöknek és akár ismeretleneknek is önzetlen felajánlásaikat, bíztató szavaikat.

Köszönjük a B.-A.-Z. Megyei Kórház Gyermek Onkohaematológiai és Csontvelőtranszplantációs Osztály vezetőjének Prof. Dr. Nagy Kálmánnak, Dr. Petrás Miklósnak, a kezelést végző orvosoknak és az osztály minden dolgozójának, hogy szerették Bencét és minden tőlük telhetőt megtettek gyógyulása érdekében.

Családunk hálával tartozik mindenkinek, aki meggyőződésének megfelelően imával, fohásszal, vagy szeretetteljes aggódással gondolt Bencére.

Megkérjük azokat, akik elkísérik Bencét utolsó útján, hogy egy szál virággal adózzanak emlékének.

 - A gyászoló család -

Tömegközledéssel

A szirmai temetőben a személygépjárművek parkolására szolgáló helyek korlátozott számban vehetők igénybe, ezért kérünk mindenkit, aki szeretné elkísérni a DVTK tragikusan fiatalon elhunyt kapusát utolsó útjára, hogy lehetőség szerint vegye igénybe az MVK Zrt. autóbuszait.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában