Helyi közélet

2014.01.15. 19:03

Hány vendég látogat repülővel Miskolcra?

Miskolc - Aktív turisztikai marketingmunka folyik Debrecen és Miskolc között, amiben részt vett a Magyar Turizmus Zrt. is, válaszolta lapunk kérdésére Koczák Szilvia, a miskolci önkormányzat szóvivője.

Miskolc - Aktív turisztikai marketingmunka folyik Debrecen és Miskolc között, amiben részt vett a Magyar Turizmus Zrt. is, válaszolta lapunk kérdésére Koczák Szilvia, a miskolci önkormányzat szóvivője.Egy tavalyi hír kapcsán vetődtek fel kérdéseink: egy évvel ezelőtt ugyanis Kósa Lajos debreceni-, valamint dr. Kriza Ákos miskolci polgármester sajtótájékoztatót tartottak, ahol bejelentették, hogy a két város együttműködik majd a WizzAir beindulásával. A menetrendszerinti repülőjárat apropóján ajánlja majd Debrecen a miskolci programokat is, magyarázták, hogy ide is eljussanak a repülővel érkezők. Van-e valamiféle mért hozadéka az akkori kezdeményezésnek? – firtattuk.

E kérdésre válaszolt a fenti mondattal a szóvivő, és konkrét példákat is sorolt. 2012 végén a londoni WTM kiállítással kezdődött az együttműködés: Londonban együtt jelent meg a két város Magyarország standján.

Az együttműködés részleteiről az eszak.hu-n, valamint az Észak-Magyarország csütörtöki számában olvashatnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában