Helyi közélet

2014.01.06. 10:23

A The Cure a miskolci EFOTT-on?

Miskolc - Lehet, hogy csak újévi - vagy inkább előrehozott áprilisi elsejei - tréfa, de Miskolcon az EFOTT kapcsán az a szóbeszéd járja, hogy a legendás brit The Cure zenekar is a fellépők között lesz júliusban.

Miskolc - Lehet, hogy csak újévi - vagy inkább előrehozott áprilisi elsejei - tréfa, de Miskolcon az EFOTT kapcsán az a szóbeszéd járja, hogy a legendás brit The Cure zenekar is a fellépők között lesz júliusban.Mindezek kapcsán megkerestük az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT) elnevezésű esemény (amelynek idén július 15 és 20 között a Miskolci Egyetem és Miskolctapolca ad otthont) kommunikációjával foglalkozó illetékest, azonban csak szűkszavú választ kaptunk. Eszerint semmilyen konkrétumot nem tudott adni a fellépők kapcsán, de ígérete szerint "bármi változás áll be, szólni fog".

Az Észak-Magyarország a The Cure hivatalos Facebook oldalán keresztül a zenekarral is felvette a kapcsolatot mindezek kapcsán, azonban eddig egyelőre nem kaptunk választ.

Az 1976-ban alakult, Robert Smith nevéhez köthető bandának nem ez lenne az első magyarországi kiruccánása, hiszen eddig három alkalommal léptek fel magyar közönség előtt: 1989. májusában a budapesti Kisstadionban, 2002. júliusában a Sziget Fesztiválon, míg legutóbb 2005. augusztusában a Szegedi Ifjúsági Napokon csaptak a húrok közé.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában