Helyi közélet

2013.12.25. 10:04

Szénmonoxid-mérgezés Kazincbarcikán

Kazincbarcika - Két felnőttet és egy gyereket szállítottak kórházba a mentők szenteste Kazincbarcikáról szénmonoxid-mérgezés gyanújával - tájékoztatta lapunkat dr. Hudák Andrea, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.

Kazincbarcika - Két felnőttet és egy gyereket szállítottak kórházba a mentők szenteste Kazincbarcikáról szénmonoxid-mérgezés gyanújával - tájékoztatta lapunkat dr. Hudák Andrea, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.A megyei műveletirányítási központba december 24-én este érkezett a jelzés, miszerint Kazincbarcikán, a Kacsóh Pongrác úton egy családi házban hárman rosszul lettek. A kazincbarcikai hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a mentőszolgálat munkatársai egy gyermeket és két felnőttet hoztak ki az épületből, akiket kórházba szállítottak, állapotuk kielégítő volt. A tűzoltók teljes légzésvédelem mellet méréseket végeztek a házban , és kimutatták a határérték feletti szén-monoxid szintet, ezért az egységek átszellőztették az épületet. A megyei műveletirányítási központ értesítette a gázszolgáltató munkatársait, valamint a helyszínre riasztotta a megyei igazgatóság katasztrófavédelmi műveleti szolgálatát, akik helyszíni szemlét végeztek, közölte Hudák Andrea.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában