Helyi közélet

2013.11.21. 08:31

TOP 100: Százötvennél többen a megyei elitben

Miskolc - A gazdasági élet szereplőit vártuk idei ünnepünkre a Palotaszállóba.

Miskolc - A gazdasági élet szereplőit vártuk idei ünnepünkre a Palotaszállóba.Az Észak-Magyarország legfrissebb TOP 100 listáját rejtő magazint tegnap mutattuk be a lillafüredi Palotaszállóban (a napilapos változatot pedig mai Észak-Magyarországban befűzve találják – a Szerk), ahová megyénk vezető cégeinek képviselői, a gazdasági- és politikai élet szereplői is meghívást kaptak.Az ebben a formában immár nyolcadik alkalommal megjelenő magazinban három különböző szempont – hozzáadott érték, nettó árbevétel és foglalkoztatotti létszám – szerint rangsoroltuk megyénk több mint 150 vállalkozását. Ez alapján elmondhatjuk, az élvonalban van többek között a TVK Nyrt., a BorsodChem Zrt., a Jabil Circuit Magyarország Kft., a Bosch mindkét miskolci gyára, az ÉMÁSZ csoport és a Borsodi Sörgyár is. TOP 100-as rendezvényünkön lapunk gazdasági díját is átadtuk, az idén Bányai Zoltán, a Betatherm Kft. ügyvezetője vehette át.

Idei TOP 100-as rendezvényünkön dr. Mengyi Roland, a megyei közgyűlés elnöke is jelen volt, aki a 2014–2020-as uniós költségvetési időszak tervezési folyamatait ismertette, valamint azt, hogy megyénkben milyen fejlesztési területeket képzeltek el.

A Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára, Pankucsi Zoltán pedig a jövő évi adóváltozásokról beszélt.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában