Helyi közélet

2013.11.06. 18:52

Parkot gondoztatott a traktorral

Miskolc - Traktort vásárolt 12 milliós képviselői alapjából (9 millió forintért) Katona Ferenc, a miskolci első számú választókerület önkormányzati képviselője. Mindez a választókerületi alapok felhasználásáról szóló listából derül ki, abból, amit kisebb huzavona után megkaptunk az önkormányzattól.

Miskolc - Traktort vásárolt 12 milliós képviselői alapjából (9 millió forintért) Katona Ferenc, a miskolci első számú választókerület önkormányzati képviselője. Mindez a választókerületi alapok felhasználásáról szóló listából derül ki, abból, amit kisebb huzavona után megkaptunk az önkormányzattól.Több képviselőt emeltünk ki a listából – megírtuk, mire költötték képviselői alapjukat – egyedül Katona Ferenc reagált, hogy elmondaná, miért döntött a traktorvásárlás mellett.

– Azért hogy a körzetemben tisztábbak és gondozottabbak legyenek a parkok – fogalmazott. Kifejtette, egy környezetápoló professzionális kisgépről van szó, mely elsősorban fűnyírásra, takarításra, esetleg további bővítéssel hóeltakarításra alkalmas. – Megválasztásom óta két prioritást tartok a legfontosabbnak, ez a biztonság és a tisztaság. Ez a célom követhető a rendelkezésemre álló keret elköltéséből, térfigyelő kamerákra és a kisgépre költöttem.

Kérdeztük, mikor, mire és hol használta a gépet. Megtudhattuk, a kisgép a Városgazda Kft. tulajdonába került, és megállapodást kötöttek, hogy a Selyemrét teljes parkgondozását (bő 4 hektár) átvállalja. A képviselő biztosított még egy fűkaszát és egy kis fűnyírót, ezzel három embernek biztosított heti 20 órás elfoglaltságot. A képviselő megjegyezte, jövőre a fűnyíró szezon kezdetétől folytatná a munkát.

ÉM-HM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában