Helyi közélet

2013.11.22. 16:37

MSZP: havi 60 ezer egy fideszes képviselőnek

Miskolc - „A Fidesz már megint egy képviselőjének szavazott meg pénzt úgy, hogy ez Miskolcnak több millió forintos kiadást jelent évente” – mondta pénteki sajtótájékoztatóján Bartha György szocialista önkormányzati képviselő.

Miskolc - „A Fidesz már megint egy képviselőjének szavazott meg pénzt úgy, hogy ez Miskolcnak több millió forintos kiadást jelent évente” – mondta pénteki sajtótájékoztatóján Bartha György szocialista önkormányzati képviselő.„Az álságos rezsicsökkentés következményei miatt tönkrement magyar tulajdonú kéményseprő cégek helyett az adófizetők pénzéből létrehoztak egy eleve veszteséggel kalkuláló céget, a Borsodi Kéményseprő Kft.-t, majd ennek a közpénzből fenntartott cégnek a felügyelőbizottságába beültetett fideszes önkormányzati képviselőnek és társainak jó kis tiszteletdíjat szavaztak meg” – fogalmazott. Bartha György emlékeztetett: ennek köszönhetően Gazdusné Pankucsi Katalin, a Fidesz önkormányzati képviselője így most már havi 60 ezer forintért látja el a felügyelőbizottság elnöki teendőit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában