Helyi közélet

2013.11.20. 13:39

Jótékonysági református bált tartottak Putnokon

Putnok - Nagy volt az érdeklődés a putnoki református bál iránt.

Putnok - Nagy volt az érdeklődés a putnoki református bál iránt.Az esemény a Péczeli József Általános iskola aulájában került megrendezésre. A bál bevételéből a templom tetőszerkezetét kívánja felújítani a református gyülekezet. A rendezvény célja volt, hogy a keresztényegyházak vezetői, illetve hívei felekezetektől függetlenül közelebb kerüljenek egymáshoz.Egerszegi Márta az iskola igazgató-helyettese köszöntötte a jelenlévőket. Dérer Zsolt református lelkész megnyitó beszédében elmondta: a jól szervezett bálok mindig kiváló alkalmat nyújtanak arra, hogy idősek és fiatalok közelebb kerüljenek egymáshoz és jól szórakozzanak, jól érezzék magukat.

A rendezvényen putnoki énekes tehetségek léptek fel, majd az Irodalmi és Dalos Kör kabaréjelenetét nézhették meg a bálozók. Az eseményen részt vett Tamás Barnabás polgármester, országgyűlési képviselő elmondta, hogy minden olyan rendezvényt fontosnak tart, amely az emberek összetartozásának célját szolgálja, majd bejelentette, hogy a városvezetése felújítja a református templomkert kerítését. Ezt követően megnyitotta a bált. A megkérdezett bálozók fontosnak tartják az adományozást. A Putnok Városért Egyesület egyik legnagyobb civilszervezet a településen. A z egyesület vezetői mellett a tagok is szép számmal voltak jelen a jótékonysági bálon mondta Dr. Laczkovich Katalin az egyesület elnöke. A helyi és térségben működő civilszervezetek önkormányzati vezetők, vállalkozások mellett, a magánszemélyek is több értékes tombolatárgyat ajánlottak fel a jó cél érdekében. A táncolni szeretőknek kiváló helyszíne volt az iskola aulája.

- Tamás István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában