Helyi közélet

2013.10.26. 10:10

Halálos közúti közlekedési baleset a 3-as számú főúton

Mályi, Miskolc, Nyékládháza - Két autó frontálisan ütközött Mályi és Nyékládháza között.

Mályi, Miskolc, Nyékládháza - Két autó frontálisan ütközött Mályi és Nyékládháza között.A helyszíni szemle idejére a 3-as számú főút érintett szakaszát a rendőrség lezárta. Kistokajnál és Nyékládházánál a járőrök a forgalmat az M30-as autópályára terelik.

Eddig tisztázatlan okból és körülmények között ütközött össze két személygépkocsi 2013. október 26-án valamivel 8 óra előtt a 3-as számú főút Mályi és Nyékládháza közötti szakaszán.

A baleset következtében az egyik jármű vezetője, egy 42 éves egri férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Az autó négy utasát és a másik jármű vezetőjét a mentők kórházba vitték.

A helyszínelést a balesettel érintett útszakasz teljes zárása mellett kezdték meg a rendőrök. A közlekedőket a 3-as számú főútról Kistokajnál és Nyékládházánál az M30-as autópályára terelik. Az érintett autópálya-szakasz a terelés ideje alatt díjmentesen vehető igénybe.

A baleset további körülményeit a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában