Helyi közélet

2013.09.16. 14:00

Előzetesben a miskolci díler

Miskolc - A rendőrök rajtaütöttek egy miskolci kábítószer-kereskedőn.

Miskolc - A rendőrök rajtaütöttek egy miskolci kábítószer-kereskedőn.Kábítószer-kereskedelem bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a 30 éves G. Csabával szemben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság. A nyomozás adatai szerint a miskolci férfi 2013. szeptember 12-ei elfogását megelőzően lakásán kábítószert, illetve más bódító hatású anyagot árult.

A gyanúsítottnál tartott házkutatáson különféle kábítószert, készpénzt, a tiltott szerek csomagolásához és árusításához használatos eszközöket foglalt le a rendőrség. A drogok pontos mennyiségét és azok hatóanyagait a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja.

A dílert 2013. szeptember 12-én vette bűnügyi őrizetbe a rendőrség, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra a bíróság 2013. szeptember 15-én elrendelt.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában