Helyi közélet

2013.07.04. 10:37

Rekortánpálya - Megérkezett a válasz: nem publikus, üzleti titok

Miskolc - Válasz érkezett az önkormányzattól az egy hete feltett kérdéseinkre.

Miskolc - Válasz érkezett az önkormányzattól az egy hete feltett kérdéseinkre.Mivel az elmúlt napokban hiába próbáltuk telefonon elérni a miskolci önkormányzat kommunikációs munkatársát, hogy a Diósgyőri stadion új labdarúgópályának megépítésével összefüggő, az atléták által használt rekortánpálya jövőjével kapcsolatos kérdéseinket feltegyük, illetve ezekre választ kapjunk, így tegnap délelőtt e-mailben küldtük el kérdéseinket Szabó Máténak, Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Polgármesteri Kabinet kommunikációs tanácsadójának, az alábbiakról érdeklődve:

  • A miskolci önkormányzat részéről ki adhat a Diósgyőri stadionban új labdarúgópálya megépítésének elkezdésére váró DFC Kft. számára hozzájárulást a munkálatok elkezdéséhez (amelynek első lépése a műanyag atlétikai pálya elbontása lenne)?
  • Mikor kerülhet megadásra a fenti tárgyban az engedély/hozzájárulás?
  • Milyen jövőképük lehet a rekortán pályát használó atlétáknak a diósgyőri stadionban az új labdarúgó pályája építésének kezdete után (hol fognak edzéslehetőséghez jutni az atléták)?
  • Lesz-e, épül-e valamikor (a közeljövőben, vagy később) a megyeszékhelyen új rekortánpálya az atléták számára (ha igen, akkor mikor, milyen forrásból)?
  • A válasz

    A kérdéseinkre szerda délután a következő tartalmú választ kaptuk e-mailben Szabó Mátétól:

    „A Diósgyőri Stadionnal és egy új atlétikai pályával kapcsolatban jelenleg több egyeztetés is zajlik. Jelen pillanatban ezek egyike sem publikus, az információk egy része üzleti titoknak minősül. Amint érdemi döntés születik az ügyben és közölhető információk állnak rendelkezésre, azonnal tájékoztatjuk a médiát. Ez már a közeljövőben – akár néhány napos távlatban is – megtörténhet."


    Korábbi cikkek:

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában