Helyi közélet

2013.07.22. 14:10

Nem akkor uszította, amikor harapott

Kazincbarcika - Előbb kutya harapott meg egy férfit Kazincbarcikán, majd az eb gazdája ráuszította az állatot és meg is ütötte a sértettet.

Kazincbarcika - Előbb kutya harapott meg egy férfit Kazincbarcikán, majd az eb gazdája ráuszította az állatot és meg is ütötte a sértettet.A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság garázdaság vétség miatt indított büntetőeljárást a 34 éves P. Tamással szemben. A helyi férfi kutyája 2013. május 19-én többször megharapott egy járókelőt. A sértett kérte kösse meg az ebet, majd az incidens után elment a helyszínről. A férfi az iratait magához véve orvoshoz és a rendőrségre indult, amikor szembe találkozott P. Tamással, aki miután megtudta a másik szándékát ráuszította kutyáját, aki ekkor már nem harapott. Az előzetes szóváltást követően a gyanúsított megütötte az újra védekezésre kényszerülő férfit.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben folytatott nyomozást a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Kazincbarcikai Járási Ügyészségnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában