Helyi közélet

2013.07.16. 10:22

Körözött személyek a rendőrök hálójában - Rendőrségi hírek Borsodból

Miskolc - A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai 2013. július 15-én négy, míg az ózdi nyomozók további egy fő elfogatóparancs alapján körözött személyt kerítettek kézre.

Miskolc - A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai 2013. július 15-én négy, míg az ózdi nyomozók további egy fő elfogatóparancs alapján körözött személyt kerítettek kézre.

A felkutatott és elfogott személyeket többek között kifosztás, garázdaság, lopás és magánokirat-hamisítás miatt keresték a hatóságok. A rendőrök valamennyiüket őrizetbe vették.

Szabálysértési őrizetbe vételek

Az elmúlt huszonnégy órában a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei garázdaság miatt két, míg bolti lopásért egy főt vettek szabálysértési őrizetbe.

Hétfőn délben a Miskolc, Katalin utca egyik lépcsőházában a vele szemben jogszerűen intézkedő járőröknek egy 36 éves helyi férfi megtagadta személyazonosságának igazolását, a rendőröket hangosan szidalmazta, velük szemben kihívóan közösségellenes magatartást tanúsított, mely cselekménye alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen.

Hétfőn koradélután egy 43 éves szerencsi férfi a Miskolc, Tetemvár középső soron lévő élelmiszerboltban többféle élelmiszert, valamint egy üveg sört és fél deciliter szeszes italt fogyasztott el, melyeket nem fizetett ki. A bolti szarka az üzletből fizetés nélkül kívánt távozni, azonban az alkalmazott elfogta és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta. A lopással a tolvaj mintegy háromezer forintos kárt okozott a kereskedelmi egységnek.

Az illetékes Miskolci- és Ózdi Rendőrkapitányságok 72 órán belül állítják bíróság elé az eljárás alá vont személyeket.

Közlekedésrendészeti helyzetkép

Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain 2013. július 15-én egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Anyagi kárral végződő ütközés további hét esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában