Helyi közélet

2013.07.18. 16:41

Hat éve éltek egy fedél alatt az elhunyt férfival Kazincbarcikán

Kazincbarcika - „Etették”, fésülték, ápolták a tetemet, akit lélekgyógyásszal kezeltettek.

Kazincbarcika - „Etették”, fésülték, ápolták a tetemet, akit lélekgyógyásszal kezeltettek.Még a sokat próbált nyomozók is megdöbbentek, amikor egy házkutatás során rábukkantak egy rég óta keresett férfi holttestére szerdán délelőtt Kazincbarcikán. A természetesen mumifikálódott test temetetlenül, egy ágyon feküdt szülei családi házának egyik szobájában, ahol a háziak gondoskodtak róla: „etették”, fésülték, mosdatták - és mint munkatársunk a helyszínen megtudta - különböző kenőcsökkel ápolták.

A holttesttel a teljes családja - rokkantnyugdíjas édesapja, anyja és öccse - együtt élt. Egyelőre úgy tűnik a férfi természetes halállal vesztette életét.

Dr. Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője megkeresésünkre az esettel kapcsolatban a következőt közölte: „A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja annak a 38 éves helyi férfi halálesetének körülményeit, akire egy eltűnés miatt folytatott eljárásban július 15-én saját lakásában találtak rá. Az ügyben idegenkezűségre, bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel. Az esetről a rendőrség részletesebb információkkal nem szolgálhat.”

Az Észak-Magyarország munkatársai a helyszínen jártak utána az ügynek, további részletek a napilap pénteki számában!

ÉM-SZP

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában