Helyi közélet

2013.06.04. 10:08

A MÉH telepről került elő a lopott vasanyag

Köröm - Egy napon belül rendőrkézre kerültek a fém-tolvajok Köröm községben.

Köröm - Egy napon belül rendőrkézre kerültek a fém-tolvajok Köröm községben.A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központjába érkezett bejelentés, miszerint Körömben egy körbekerített családi ház udvaráról előző nap egy vas kiskaput, valamint hulladék-vasat tulajdonítottak el ismeretlen elkövetők.

Az azonnal helyszínre érkező járőrök megkezdték a helyszíni szemlét, illetve a tanúk felkutatását. A gyors és szakszerű rendőri intézkedéseknek köszönhetően a rendőrök hamarosan beazonosították a feltételezett elkövetőeket.

B. Richárd 20 éves és B. Elemér 23 éves helyi lakosok miután behatoltak a helyi családi ház udvarára, onnan U vasakat, illetve egy vas kiskaput eltulajdonítottak, majd egy közeli vastelepen eladták. A két körömi fiatalembert a rendőrök előállították a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra, velük szemben lopás miatt indult büntetőeljárás.

-  Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában