Helyi közélet

2013.05.27. 14:59

Játékos VárosJárás, ezúttal a zene körül

Miskolc - Az Itthon Miskolcon Egyesület idén már 7. alkalommal hívja játékra a miskolci családokat, diákokat, baráti társaságokat. Ezúttal a Miskolci Szimfonikus Zenekarral együtt.

Miskolc - Az Itthon Miskolcon Egyesület idén már 7. alkalommal hívja játékra a miskolci családokat, diákokat, baráti társaságokat. Ezúttal a Miskolci Szimfonikus Zenekarral együtt.A korábbi évektől eltérően az idén egyetlen kiemelt tematikára épül a játék: a Játékos VárosJárás középpontjába a zene kerül. Ennek oka, hogy a Miskolci Szimfonikus Zenekar az idén ünnepli 50. évfordulóját. Mindezekről Fedor Vilmos, a városjárás egyik szervezője és Kovács László, a zenekar vezetője beszélt a hétfői sajtótájékoztatón.

A Játékos VárosJárás egy zenés vetélkedőre hívja a csapatokat, amelynek lényege, hogy a versenyző csapatok a város tjárva ezúttal a zenekar elmúlt félévszázadához kötődő feladatokat kapnak. A szervezők elárulták: külön felkészülést nem igényel majd a vetélkedő, de fontos szerephez jut benne városunk komoly- és könnyűzenei élete, a szimfonikusok története.

Jelentkezés

A verseny szeptember 28-án lesz. Négy kategóriában: általános iskola felső tagozat, középiskolások, családok, közösségek. A jelentkezéseket június 20-ig várják a zenekar címén: 3525. Miskolc, Fábián utca 6/a, vagy a [email protected] e-mail címen. Esetleg faxon: 46/506-695. De személyesen is lehet jelentkezni a szimfonikusok címén. A jelentkezéskor meg kell jelölni, melyik kategóriában indulnak, mi a csapat neve, illetve a képviselő neve, telefonszáma, e-mail címe.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában