Helyi közélet

2013.04.23. 14:56

Jegyzet: Báj Alekosz

<em>Nem meglepő módon még most is sokan próbálják megfejteni a vasárnap esti Diósgyőr - Ferencváros labdarúgó mérkőzés utáni eseményeket. Egyrészt ugye tény, hogy telt házas találkozón játszott döntetlent a két csapat, és az is biztosnak látszik, hogy a két gárda kemény magja a lefújásig nem tudott - fogalmazzunk úgy - sálat cseréni egymással... Pedig hallani, hogy a piros-fehér és a zöld-fehér kollégák erősen benne lettek voltak egy kis „ritmikus sportgimnasztikába”</em>. <strong>Juhász-Léhi István jegyzete</strong>.

Nem meglepő módon még most is sokan próbálják megfejteni a vasárnap esti Diósgyőr - Ferencváros labdarúgó mérkőzés utáni eseményeket. Egyrészt ugye tény, hogy telt házas találkozón játszott döntetlent a két csapat, és az is biztosnak látszik, hogy a két gárda kemény magja a lefújásig nem tudott - fogalmazzunk úgy - sálat cseréni egymással... Pedig hallani, hogy a piros-fehér és a zöld-fehér kollégák erősen benne lettek voltak egy kis „ritmikus sportgimnasztikába”. Juhász-Léhi István jegyzete.A rendőrség tette a dolgát: már ellenőrizték az autósokat a „köszöntjük Miskolcon” tábláknál, fokozottan jelen voltak a tömegközlekedési csomópontokon és még a Bükk felé vezető utakon is megállítottak az arra közlekedőket. A meccs alatt külön izgalmakat tartogatott az egyenruhásoknak az is, hogy az ultrák - úgy két-háromszázan - a stadionnál található egyik törzshelyükön szurkoltak csapatuknak, így tiltakozva többek között a névre szóló belépőjegyek ellen. (Csak zárójelben: aki akart férfi létére akár Szabó Aranka néven ugyan úgy bemehetett derbire, mint az, aki Báj Alekosz névre váltott bilétát...)

Amikor már fellélegzett mindenki, hogy gond nélkül túl vagyunk az FTC vendégjátékán jött a hír, hogy vendégszurkolókat késeltek meg.

Biztos lesz mit kideríteni, ám azt mint évtizedek óta meccsre járó nem értem, hogy miként tudott a zöld konvojba keveredni egy „idegen autó”?


Miskolc - Szurkálással végződött a vasárnapi szurkolói összecsapás.

Miskolc - Telt ház a diósgyőri stadionban, pontosztozkodás a pályán, kerítésen kívül szurkoló ultrák. Nézze meg Ön is a Diósgyőr - Ferencváros mérkőzés felvételeit!

Miskolc - A hivatalos közlés szerint: telt ház előtt rendezték meg a DVTK – FTC labdarúgó bajnokit. Még mielőtt valaki a levegőbe csapna ököllel, hogy ez az, ugye hogy sikerült a korábban megfogalmazott marketing célt elérni, a ,,minden meccsen telt ház”-at megtölteni tartalommal, annak nem árt felidézni, hogy mikor volt legutóbb táblás ház Diósgyőrben.

A labdarúgó NB I 24. fordulójában, vasárnap délután a Diósgyőri VTK csapata a Ferencvárosi TC együttesét fogadta.

Telt ház előtt 2-2-es döntetlent játszott a DVTK és az FTC az Andrássy úti stadionban. Ön szerint ki volt a piros-fehérek legjobbja?


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában