Helyi közélet

2013.03.23. 21:15

Székesfehérvár és Miskolc után Sárospatak is győzött

Miskolc, Sárospatak - A Jobbik Magyarországért Mozgalom B.-A.-Z. megyei alelnökei, Hocza Tamás és Jakab Péter az alábbi közleménnyel reagálnak Aros János, Sárospatak polgármesterének nyílt válaszára.

Miskolc, Sárospatak - A Jobbik Magyarországért Mozgalom B.-A.-Z. megyei alelnökei, Hocza Tamás és Jakab Péter

az alábbi közleménnyel reagálnak Aros János, Sárospatak polgármesterének nyílt válaszára.Sárospatakon hetek óta téma volt a lakosság körében, hogy a településen kívánja a Fidesz megépíteni a Világsátort.

A politikusok persze hallgattak, illetve hallgathatták a polgármester győzködését, hogy miért lenne ez jó a városnak. A Jobbik ezt a fajta folyosói politizálást elégelte meg, amikor úgy döntött, nyilvánosság elé tárja az ügyet, ha már ez a település polgármesterének nem ment.

Örülünk annak, hogy a több heti hallgatás után kikényszerített kommunikáció eredményeként a sárospataki Fidesz úgy döntött, nem veszi fel a küzdelmet a pataki emberekkel és a Jobbikkal.

Sárospatak fellélegezhet, hiszen a városvezetés letett szándékáról, nem fogadja be a magyarellenes beruházást. A borsodi Jobbik pedig ígéri, a jövőben is figyelemmel fogja kísérni a települések önkormányzatait, és nem fogja hagyni, hogy bárki is a cigány kultúra központjává degradálja megyénket.

Hocza Tamás és Jakab Péter, Jobbik B.-A.-Z. megyei alelnökei

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában