Helyi közélet

2013.03.25. 07:21

Sárospatak végre megnyugodhat

Sárospatak - "<em>A Jobbik éppen aktuális megyei alelnökei belátva, hogy információhiányuk miatt tévesen fenyegették heteken át a sárospataki lakosokat a „cigányközpont” városunkba telepítésével, visszavonulót fújtak, és eleget téve felszólításomnak végre más színteret keresnek csökkenő népszerűségű pártjuk reklámozásához. </em>" - olvasható a sárospataki polgármester levelében.

Sárospatak - "A Jobbik éppen aktuális megyei alelnökei belátva, hogy információhiányuk miatt tévesen fenyegették heteken át a sárospataki lakosokat a „cigányközpont” városunkba telepítésével, visszavonulót fújtak, és eleget téve felszólításomnak végre más színteret keresnek csökkenő népszerűségű pártjuk reklámozásához. " - olvasható a sárospataki polgármester levelében."A pataki lakosok nevében ezt megköszönöm és továbbra is felajánlom, hogy a kultúra magyar városával kapcsolatos történelmi és közigazgatási hiányosságaik kiküszöbölése érdekében fogadom őket Sárospatakon, ahol eddig sem az árvíz, sem a múlt heti hóvihar alkalmával nem találkozhattunk segítő szándékukkal, sőt vasárnap, a II. Rákóczi Ferenc nagyságos fejedelem születésnapja tiszteletére rendezett országos ünnepségünkön is hiába vártuk őket. Remélem, tanultak az esetből és máskor rémhírkeltés helyett végre a segítségükkel is találkozhatunk."

- Aros János, Sárospatak polgármestere -


Miskolc, Sárospatak - A Jobbik Magyarországért Mozgalom B.-A.-Z. megyei alelnökei, Hocza Tamás és Jakab Péter az alábbi közleménnyel reagálnak Aros János, Sárospatak polgármesterének nyílt válaszára.

Miskolc, Sárospatak - Aros János, Sárospatak polgármesterének válasza a Jobbik Magyarországért Mozgalom nyílt levélre.

Miskolc, Sárospatak – A Jobbik Magyarországért Mozgalom az alábbi nyílt levéllel kíván reagálni Sárospatak polgármesterének szavaira.

Sárospatak – A Jobbik Magyarországért Mozgalom „Sárospatak a világsátor új helyszíne?” címmel tartott sajtótájékoztatót, a hétfői eseményről be is számoltunk.

Miskolc – A Jobbik Sárospataki Alapszervezete úgy tudja, megindult a városban az önkormányzati képviselők „puhítása”, hogy a borsodi településen épülhessen meg a nemzetközi cigány központ – tájékoztatta a sajtót hétfőn Hocza Tamás, a Jobbik regionális megyei alelnöke.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában