Helyi közélet

2013.03.04. 11:14

Magyar termékek kerestetnek

Budapest - 16. alkalommal hirdetik meg a Magyar Termék Nagydíj® Pályázatot.

Budapest - 16. alkalommal hirdetik meg a Magyar Termék Nagydíj® Pályázatot.

Új kategória bevezetésével, új különdíj alapításával, új kiíróitanács-taggal: egy, a Kárpát-régióban működő vállalkozások összefogását szolgáló új szervezettel indul útjára a Magyar Termék Nagydíj® Pályázat.

Idén 16. alkalommal hirdetik meg a Magyar Termék Nagydíj® Pályázatot. Ebben az évben 24 témakörben lehet pályázatot benyújtani. Új pályázati kategóriaként már vendéglátás témakörben is pályázhatnak a magyarországi vállalkozások. E kategórián belül szállodák, panziók, éttermek, kávézók, cukrászdák versenghetnek a nagydíjért kiváló minőségű termékeikkel vagy szolgáltatásaikkal.

Ugyancsak új elem a Magyar Termék Nagydíj® Pályázat Régiók Díja Különdíj. Ezt az elismerést legfeljebb három, a Kárpát-medencei régióban tevékenykedő, külhoni vállalkozás nyerheti el. A díjazással a Magyar Termék Nagydíj® Pályázat szeretné elismerni a vállalkozás elkötelezettségét a folyamatos, kiváló minőség biztosítása, valamint a hagyományok tisztelete, a környezet védelme és a magyarság-tudat eszméje iránt.

A Magyar Termék Nagydíj® minőségtanúsító rendszer célja, hogy elismerje és díjazza a Magyarországon gyártott vagy forgalmazott termékek és szolgáltatások minőségi színvonalát, továbbá a nemzetközi piacon is elősegítse a versenyképes, kiemelkedő minőségű termékek előállítását, ösztönözze magas szintű szolgáltatások nyújtását. A nagydíj célja emellett, hogy segítséget nyújtson a termékeket és szolgáltatásokat vásárló fogyasztóknak a minőségtudatos választásban.

A Magyar Termék Nagydíj elnyerésére idén május 17-ig lehet pályázni Magyarországon gyártott és forgalmazott termékekkel, illetve szolgáltatásokkal. A díjakat szeptemberben, a Parlamentben adják át.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában