Helyi közélet

2013.02.14. 14:48

Receptverseny - Olvasóink főztje a húsvéti magazinban

Borsod-Abaúj-Zemplén - Megérkeztek az első receptek húsvéti versenyünkre, van, aki komplett menüsort küldött.

Borsod-Abaúj-Zemplén - Megérkeztek az első receptek húsvéti versenyünkre, van, aki komplett menüsort küldött.Már megérkeztek az első receptek receptversenyünkre. A legelsőt mezőkeresztesi olvasónktól kaptuk, emailen írta. Kérte, nézzük el a levél apró hibáit, de 65 évesen tanult meg számítógépen dolgozni, így még nem megy tökéletesen. Majdnem tökéletes, jegyezzük meg. De ha nem lenne is, nagyon örültünk volna neki: jobbnál jobb recepteket tartalmaz. Csak ízelítőül: rántott bárány zöldborsóraguval és aszalt szilvával valamint töltött articsóka. Második versenyzőnk egy komplett húsvéti menüsort küldött, van közte töltött tojás, sonkatekercs, szivárványszelet és narancsos kalács is.

Elindult tehát újabb receptversenyünk, ez alkalommal húsvéti recepteket várunk: a beküldési határidő február 20-a. A legjobb húsz receptet szakértő zsűri – a miskolci Bors étterem vezetője és séfje – választja ki és készíti is el, az ételek leírásai húsvéti receptmagazinunkban olvashatók majd.

– Ez már a második magazinunk lesz, az első, a karácsonyi óriási sikert aratott. Előfizetőink mindössze 200 forintért juthattak hozzá, pillanatok alatt szétkapkodták – mondta Peitl Róbert, lapunk marketingvezetője. Hozzáfűzte, a húsvétit is igyekeznek majd hasonlóan alacsony áron értékesíteni. A kiadvány most is három megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar és Borsod-Abaúj-Zemplén olvasóinak receptjeit tartalmazza majd.

– A magazin előfizetőinknek készül – fogalmazott. – Mi csak szerkesztjük, zsűriztetjük, de előfizetőink, olvasónk főztjét tartalmazza.

Peitl Róbert felhívta a figyelmet arra, hogy most jóval rövidebb a beküldési határidő, mint karácsonykor volt, úgyhogy aki indulni szeretne, annak érdemes minél hamarabb tollat (klaviatúrát) ragadnia. Azon túl, hogy jó viszontlátni saját receptjeinket a magazinban, a marketingvezető azért is a receptek beküldésére buzdítja olvasóinkat, mert a verseny helyezettjei értékes, a főzéssel kapcsolatos nyereményeket kaphatnak.

– Valószínű, már március 10-e környékén kapható lesz a magazin – jegyezte meg Peitl Róbert. Aki néhány tanáccsal is szolgál: eredeti, különleges, családi recepteket várunk, s akár több étel leírását is érdemes beküldeni, hiszen előző magazinunkban is volt, akinek több receptjét is beválogatta a kiadványba a zsűri.

ÉM-HM


Miskolc - A miskolci Bors étterem zsűrizi majd olvasóink által beküldött recepteket. 

Borsod-Abaúj-Zemplén - Nem a győzelemért, a játék öröméért indulnak újra előző receptversenyeink győztesei. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában