Helyi közélet

2013.02.21. 16:05

Jótékonysági bál Putnokon

Putnok - A Putnok Városért Egyesület 16. alkalommal rendezett bált a gömöri kisvárosban, Putnokon.

Putnok - A Putnok Városért Egyesület 16. alkalommal rendezett bált a gömöri kisvárosban, Putnokon.A Péczeli József Általános iskola aulája adott otthont a már hagyománynak számító Putnok Városért Egyesület által megrendezett eseménynek. A közel 300 bálozót Dr. Laczkovich Katalin az egyesület elnöke köszöntötte, majd beszámolt a legnagyobb putnoki civilszervezet eddig végzett munkájáról, tevékenységéről. Ezt követően Tamás Barnabás Putnok város polgármestere beszélt az egyesület kiemelkedő munkájáról és megnyitotta a bált. A nyitótáncot követően a Koktél zenekar szolgáltatta a talpalávalót.

Az est szárvendége Bereczki Zoltán színész-énekes volt, aki közel egy órán át szórakoztatta a bálozókat. Ebből az alkalomból sem hiányozhatott a „Bál Szépe” választás, ahol a két udvarhölgy mellett megválasztották a Putnok Városért Egyesület szépségkirálynőjét. A helyi, térségbeli magánszemélyek és üzletemberek, értékes tombolatárgyakat ajánlottak fel, melyet a báli bevétellel együtt a Belvárosi Művelődési Központ részére készülő „Életfa” elkészítésére ajánlott fel az egyesület. Az alkotás kivitelezésére, megvalósítására Kónya István művésztanárt kérték fel, akinek művészi munkáját már több köztéri szobor is dicséri Putnokon.

- Tamás István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában