Helyi közélet

2013.02.06. 16:23

Jobbik és a Világsátor: a miskolciak győztek

Miskolc - „A miskolciak győztek” – így kommentálta a Világsátor visszavonásának hírét Pakusza Zoltán, a Jobbik miskolci elnöke.

Miskolc - „A miskolciak győztek” – így kommentálta a Világsátor visszavonásának hírét Pakusza Zoltán, a Jobbik miskolci elnöke.Szerdai sajtótájékoztatóján elmondta: „Dr. Kriza Ákos polgármester próbálja magyarázni, hogy miért nem lesz Világsátor Miskolcon, de az igazi ok, hogy meg kellett hajolnia a népakarat előtt. Igaz, ő arra hivatkozik, nincs meg a projekt anyagi háttere, de akkor hogy lehetett a testület elé hozni a döntést, ez szakmaiatlanságra vall.”

„Nem véletlenül vonult vissza dr. Kriza Ákos, hiszen rá 20 ezren szavaztak, míg a népszavazási kezdeményezésünket körülbelül 30 ezren írták alá” – fogalmazott.

A miskolci pártelnök megköszönte azok munkáját, akik segítették az aláírásgyűjtést. „A miskolciak bebizonyították, hogy képesek az összefogásra, és ezután is illessék kritikával a politikai döntéseket” – tette hozzá.

A Jobbik ezután is Miskolcért dolgozik, a miskolciakkal – tette hozzá.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában