Helyi közélet

2013.01.24. 17:18

Hogyan lehet megvédeni a gázcsövet a markolótól?

Miskolc - Az elmúlt évben sokszor adtak pluszmunkát a tűzoltóknak és a gázszolgáltató szakembereinek a szakszerűtlenül elvégzett földmunkák során megsértett, elszakított gázvezetékek, ezért a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságon „A földgáz vezetékek átvágásával kapcsolatban felmerülő hatósági feladatok” címmel munkaműhelyt szerveztek csütörtökön.

Miskolc - Az elmúlt évben sokszor adtak pluszmunkát a tűzoltóknak és a gázszolgáltató szakembereinek a szakszerűtlenül elvégzett földmunkák során megsértett, elszakított gázvezetékek, ezért a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságon „A földgáz vezetékek átvágásával kapcsolatban felmerülő hatósági feladatok” címmel munkaműhelyt szerveztek csütörtökön.A katasztrófavédelmi igazgatóság, a TIGÁZ Zrt. és a Magyar Bányászati Hivatal Miskolci Bányakapitányságának szakemberei megvitatták az együttműködés lehetőségeit és keresték azokat a hatósági eszközöket, amelyek segítségével a gázvezetékek megsértése - s így az ebből adódó veszélyhelyzet kialakulása - megelőzhető lenne.

A szakmai fórumon megyénk katasztrófavédelmi szakemberei mellett a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei, a Hajdú-Bihar Megyei és a Heves Megye Katasztrófavédelmi Igazgatóság képviselői is részt vettek.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában