Helyi közélet

2013.01.14. 14:45

Hóban aszfaltoztak, mert "veszélyes" volt a hiba

Miskolc - Aszfaltozási munkálatokat végzett a Magyar Közút Miskolc kivezető szakaszán hétfőn délelőtt, a 26-os úton. Van-e értelme ebben az időszakban ennek a munkának? Nem lehetett volna elhalasztani? Ha nem, akkor mi indokolta a munkavégzést? - kérdeztük az illetékest.

Miskolc - Aszfaltozási munkálatokat végzett a Magyar Közút Miskolc kivezető szakaszán hétfőn délelőtt, a 26-os úton. Van-e értelme ebben az időszakban ennek a munkának? Nem lehetett volna elhalasztani? Ha nem, akkor mi indokolta a munkavégzést? - kérdeztük az illetékest.- A 26-os főút városi bevezető szakaszán egy forgalomra veszélyes, keréknyomba eső burkolat hibát javítottunk ki ideiglenes jelleggel aszfalt újrahasznosítóval - tájékoztatta az Észak-Magyarországot Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szóvivője.

- Ezt a kátyút már próbáltuk téli aszfalttal is javítani a múlt héten, de nem maradt meg benne az anyag. A kátyúzást már befejeztük.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában