Helyi közélet

2013.01.25. 16:16

Hideg, szeles hétvége után fokozatosan megenyhül az idő a jövő héten.

Szombatra jelentősen mérséklődik az északi-északkeleti szél, ám a hideg nem enged a hétvégén, csapadék nem várható – tájékoztatta a lapunkat Pártai Lucia meteorológus.

Szombatra jelentősen mérséklődik az északi-északkeleti szél, ám a hideg nem enged a hétvégén, csapadék nem várható – tájékoztatta a lapunkat Pártai Lucia meteorológus.A gyengülő szél miatt hidegek lesznek az éjszakák, főleg ott, ahol hó borítja a felszínt. Általában mínusz 8 fok lesz a minimum. A napsütésben napközben sem emelkedik nulla fok fölé a hőmérséklet.

Hétfőtől lassú enyhülés kezdődik. Előbb csak a hajnali hőmérsékletek emelkednek, már csak mínusz 4, mínusz 6 fok várható, majd szerdától a nappali hőmérsékletek is fagypont fölé emelkednek. Jelentős mennyiségű csapadék továbbra sem várható.

Változóan felhős ég várható, hétfőn hószállingózás, szerdán ónosszitálás, csütörtöktől csepergő eső lehet. Pénteken már csak nulla fokig csökken a napi legalacsonyabb hőmérséklet, míg délután 5-8 fok lehet.

Csütörtöktől ismét erősödik a szél, ezúttal nyugat-délnyugati irányból fúj.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában